Recepten

KIPFILET

Tips & recepten

Een kipfilet is een heerlijk en veelzijdig stukje vlees dat je in de meest uiteenlopende recepten kan verwerken.

Maar het kan ook snel droog worden. Daarom geven we je enkele tips mee voor een heerlijk sappig stukje kip.

 

Wil je kipfilet bestellen? Wij leggen het graag klaar. 

 

Varkens-kalfsgehakt

Tips & recepten

Tijdens het bakken smelt het varkensvet gedeeltelijk weg, maar door het aanwezige vet blijft het vlees lekker sappig. Je kunt er letterlijk alle kanten mee uit: rol er balletjes van voor in de soep, maak er vleesbrood van, vul het met ei voor klassieke vogelnestjes en bak het rul voor dé favoriet in elk gezin: een gehaktschotel uit de oven.

Butcher burger

Van zelf gekweekte Aubrac runderen

Aubrac vlees is een puur genot voor de smaakpapillen. Het 

donkerrode vlees is mals, sappig, kruidig en verfijnd. 

Aubrac vlees is van hoge kwaliteit en kent een mooie 

marmering wat zorgt voor een romige smaak.

Kippenburger

Met een hamburger scoor je zowel bij jong als oud. Het is heerlijk tussen een broodje met een knapperig blaadje sla, maar het is even lekker op een bord met groentjes en aardappelen. 

 

Wist je trouwens dat wij steeds een aanbod verse groentjes in de winkel hebben? Je kan onze groentenafdeling ook online terugvinden. 

Spaghettisaus

Onze spaghettisaus is heerlijk op spaghetti, maar hij is zeker nog makkelijk in te zetten in andere recepten. 

Zo denken we aan: lasagne, ovenschotels of een croque boem boem.