Bereiden

Meng de ingrediënten voor de vulling.

Leg de kipfilets open, maak een dwarse snede in het dikste deel zodat de filet nog verder openvalt.

Verdeel de vulling erover, rol op met spek en salie en bind vast met keukentouw.

Bak het vlees aan in bakboter en laat op een zacht vuur of in de oven op 160° C zo’n 30 minuten verder garen.

Leg er nog takjes salie bij en overgiet regelmatig met braadvocht. Kruid met zwarte peper.

Serveer met zure room.

Serveer met een handje rucola en met tomaat en aardappeltjes uit de oven.

Ingrediënten

voor 4 personen
Voor de vulling

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Ontdek ook andere recepten

Pizza naar keuze

Bereiden Heb je nog nou een klein restje bolognese saus over en is dat niet genoeg voor over de pasta of om lasagne mee te maken? Niet weggooien! Haal een pizzabodem in huis en bereid je eigen pizza.  Ontdek hier ook onze huisgemaakte pizza’s 😉 

Croque boem boem

Bereiden Heb je nog nou een klein restje bolognese saus over en is dat niet genoeg voor over de pasta of om lasagne mee te maken? Niet weggooien! Maak er een croque boem boem van.  Vul de uitgeholde paprika afwisselend met een laagje spaghettisaus en

Gevulde paprika

Bereiden Snijd het topje van de paprika en verwijder de zaadlijsten.   Vul de uitgeholde paprika afwisselend met een laagje spaghettisaus en een laagje gekookte rijst.   Werk af met geraspte kaas.   Bak de gevulde paprika’s in en op 180°C voorverwarmde oven tot de

Gehaktballen in tomatensaus

Bereiden Meng mosterd, ei, de fijngesnipperde sjalot,  paneermeel, het paprika- en chilipoeder onder het gehakt en meng met de handen goed door elkaar. Draai balletjes van het gehakt.  Voor de bouillon: Vul een kookpot met water en breng tot tegen het kookpunt. Voeg er alle