Bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olie. Snij de schellen ham in 2. Snij de ananas in halve schijven. 

Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze goudbruin in de olijfolie.

Schik de kipfilets in de ovenschaal.

Blus de pan met de bouillon en breng aan de kook.

Giet de bouillon over de kip in de schaal. Leg op elke kipfilet een sneetje ham en 2 halve schijven ananas.

Bestrooi met geraspte kaas en zet 15 minuten in de oven. 

Ingrediënten

voor 4 personen

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Ontdek ook andere recepten

Pizza naar keuze

Bereiden Heb je nog nou een klein restje bolognese saus over en is dat niet genoeg voor over de pasta of om lasagne mee te maken? Niet weggooien! Haal een pizzabodem in huis en bereid je eigen pizza.  Ontdek hier ook onze huisgemaakte pizza’s 😉 

Croque boem boem

Bereiden Heb je nog nou een klein restje bolognese saus over en is dat niet genoeg voor over de pasta of om lasagne mee te maken? Niet weggooien! Maak er een croque boem boem van.  Vul de uitgeholde paprika afwisselend met een laagje spaghettisaus en

Gevulde paprika

Bereiden Snijd het topje van de paprika en verwijder de zaadlijsten.   Vul de uitgeholde paprika afwisselend met een laagje spaghettisaus en een laagje gekookte rijst.   Werk af met geraspte kaas.   Bak de gevulde paprika’s in en op 180°C voorverwarmde oven tot de

Gehaktballen in tomatensaus

Bereiden Meng mosterd, ei, de fijngesnipperde sjalot,  paneermeel, het paprika- en chilipoeder onder het gehakt en meng met de handen goed door elkaar. Draai balletjes van het gehakt.  Voor de bouillon: Vul een kookpot met water en breng tot tegen het kookpunt. Voeg er alle