Bereiden

Verwarm de oven voor op 210°C.

Bestrijk de kipfilets met olie. Rol ze in de sneetjes spek en bind de rolletjes vast met keukentouw.

Schik ze in een ovenschotel. Kruid met peper en zout en bestrooi met de salieblaadjes.

Giet de kippenbouillon in de schotel. Laat 30 minuten bakken in de oven. Bevochtig geregeld met de bouillon.

Verhit olijfolie in een pan. Schep de groenten erin, kruid met peper en zout en laat 20 minuten op zacht vuur warmen. 

Roer regelmatig.

Verdeel de groenten over 4 borden en leg er een kippenrolletje bij.

Ingrediënten

voor 4 personen

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Ontdek ook andere recepten

Pizza naar keuze

Bereiden Heb je nog nou een klein restje bolognese saus over en is dat niet genoeg voor over de pasta of om lasagne mee te maken? Niet weggooien! Haal een pizzabodem in huis en bereid je eigen pizza.  Ontdek hier ook onze huisgemaakte pizza’s 😉 

Croque boem boem

Bereiden Heb je nog nou een klein restje bolognese saus over en is dat niet genoeg voor over de pasta of om lasagne mee te maken? Niet weggooien! Maak er een croque boem boem van.  Vul de uitgeholde paprika afwisselend met een laagje spaghettisaus en

Gevulde paprika

Bereiden Snijd het topje van de paprika en verwijder de zaadlijsten.   Vul de uitgeholde paprika afwisselend met een laagje spaghettisaus en een laagje gekookte rijst.   Werk af met geraspte kaas.   Bak de gevulde paprika’s in en op 180°C voorverwarmde oven tot de

Gehaktballen in tomatensaus

Bereiden Meng mosterd, ei, de fijngesnipperde sjalot,  paneermeel, het paprika- en chilipoeder onder het gehakt en meng met de handen goed door elkaar. Draai balletjes van het gehakt.  Voor de bouillon: Vul een kookpot met water en breng tot tegen het kookpunt. Voeg er alle